Агенция Пасита извършва посреднически услуги при наемането и продажбата на недвижими имоти. Според нуждите можете да ни потърсите за следните дейности:

Маркетинг и реклама
Разполагаме с инструменти и канали, чрез които можем да осигурим адекватна и ефективна реклама на предоставените ни за продажба или наем имоти, достигайки до възможно най-широк кръг от потенциални клиенти. Изготвяме оферта, снимков материал, съвети за ценообразуване, публикуване на рекламата в различни онлайн и печатни рекламни канали. Всички наши оферти са истински, проверени и съгласувани с клиентите ни.

Посредничество
Комуникацията и преговори с потенциални клиенти, организиране на огледи, съдействие за договаряне между страните, сключване и приключване на сделка и съдействие на всеки един етап от сделката.

Юридическа
Изготвяме пълен пакет от документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота. Предоставяме професионални консултации, свързани със законодателството, техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата или наемането на имоти.

Всички наши услуги изискват знания и компетенции от много сфери. Като професионална агенция ние изпълняваме всички гореописани функции и разполагаме със специалисти във всички области, касаещи сделките с имоти. Екипът ни е способен да подсигури безпроблемното сключване на сделки с недвижими имоти, като поддържаме висок стандарт на обслужване.

Start typing and press Enter to search