Дружеството

Екипът на Пасита медиа стартира пред 1997 г. с рекламна дейност, основно в областта на печатните медии, като създава и публикува рекламни обяви. Успоредно с това извършва активно предпечат и печат на фирмени материали. С появата на дигиталните медии и упадъкът на печатните, през 2006 г. екипът основава първо си интернет издание в областта на строителните изолации и системи, специализирано в своята сфера. През следващите години съвсем логично се реализират издания и в областите „отоплителни системи“ и „прозорци, врати и фасади„.

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “строителни изолации и системи”.  Полезно е за хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “отоплителни системи”.  Полезно е за хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “системи за прозорци, врати и фасади”.  Полезно е за хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Start typing and press Enter to search